survive-all-cegtotrenet

Cégtörténet

A SURVIVE-ALL® szervezetet 1992-ben a Holland Királyi Tengerészet oktatói és trénerei alapították Hollandiában Serge Doreleyers vezetésével. Céljuk az volt, hogy a hadseregben felhalmozott tapasztalataik segítségével, valamint pszichológusok és vezetői trénerek közreműködésével a fizikailag teljesen átlagos képességű emberek számára is teljesíthető személyiségfejlesztő és csapatépítő programokat alakítsanak ki. A szervezet megalakulása óta Hollandiában és Belgiumban folyamatos sikerrel valósítja meg programjait.

A SURVIVE-ALL® Magyarország története 1996-ban kezdődött, egy holland kommandósokkal közösen végrehajtott tréning nyomán. A holland szervezet tapasztalatait felhasználva Magyarországon is útjára indítottuk programjainkat. Az első években rengeteg alkalmunk nyílt túlélőtúrák szervezésére, vezetésére. Ezek izgalmas, maradandó élményt nyújtó programok voltak az egyén és a munkaközösségek szintjén is. Az évek során azonban egyre nagyobb igény mutatkozott a dolgozói közösségek csapatként történő fejlesztésére. A felmerülő igényekre válaszul folyamatosan bővítjük tevékenységeinket, képezzük magunkat.

1997-ben útjára indítottuk Paintball, majd 2006-ban Lézerharc, 2014-ben Motoros Szán (Romániában), és 2015-ben Airsoft üzletágainkat, melyek azóta is sikeresen működnek.

Napjainkban csapatépítő tréningeink mellett az indoor/outdoor programokhoz kapcsolódó rendezvény elemeket is szervezünk, így a megbízóinknak teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Cégünk számos magyarországi rendezvényszervező és szálláshely-szolgáltató kizárólagos partnere.

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal, 100-nál is több elégedett ügyféllel, 50 000+ résztevővel a hátunk mögött garantáljuk a megfelelő kompetenciát és szaktudást.

Ajánlatkérés