65691095_1053672431487992_5156293128600158208_o

Rólunk

A SURVIVE-ALL® Magyarország az elmúlt több mint 20 év során rengeteg változáson, és nagy fejlődésen ment keresztül. Formált minket az igények sokszínűsége, a különböző trendek, és a gazdasági környezet.

Ami állandó, hogy a SURVIVE-ALL® nem kizárólag egy gazdasági társaság, hanem olyan emberek összessége, akik érdeklődnek a munkájuk iránt, és szeretik azt. A természet, a sport és az emberek iránti közös érdeklődés ad plusz erőt, energiát, értéket. Ezt közvetítjük azoknak a cégeknek, akik megbíznak minket a saját csapatuk fejlesztésével.

Sokszor azt a visszajelzést kapjuk, hogy az extrémebb feladatoknál messzemenően türelmesek vagyunk. Ez abból a szemszögből úgy tűnik, számunkra természetes. Nagyon fontos, hogy a SURVIVE-ALL® tréningjein nem éreztetjük senkivel, hogy mikor érkezik el korlátaihoz, és nem kényszerítjük, hogy átlépje azt. A csoport és a trénerek támogatásával megteremtjük a lehetőséget, de a végső lépést mindenkinek magának kell megtennie. Ez a fejlődés útja.

Hiszünk abban, hogy a jól megválasztott és megfelelően előkészített outdoor programok gyors és hatékony eszközei a csapatépítésnek, illetve az egyéb tréning célok elérésének.

IMG_5389

 

 

 

 

 

 

 

 

r

 

 

 

Kun Róbert
Ügyvezető

Ajánlatkérés