Wine és beer caching

A Geocaching játék célja a területre kihelyezett úgynevezett céltárgyak vagy kincsek megtalálása. A résztvevők több kis csapatban kell, hogy felkutassák az elrejtett kincseket, amik a Winecaching vagy Beercaching esetében a kóstolóhoz szükséges eszközök és alapanyagok, köztük választás szerint különféle borokkal vagy sörökkel.

A játékosok kézi GPS-ekből hívhatják elő a korábban betárolt pontokat, melyek irány és távolság szerint jelennek meg, így a csapatoknak egy kis áttekintő térkép segítségével kell megtervezniük az útvonalukat, hogy a lehető legtöbb kincset találják meg a megadott idő végéig. A kincskeresés már magában izgalmakat rejt, azonban a GPS-es pontokon nemcsak a kóstoló eszközeit rejtjük el, hanem kihelyezünk különböző stratégiai pontokat is, ahol a csapatoknak időre kell megjelenniük, és végre kell hajtaniuk a helyben megkapott feladatot/játékot.

A program végén a megtalált eszközök és alapanyagok segítségével bor/sörkóstolót tartunk minden résztvevőnek, ezzel közösen lezárva a napot.  

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.