E-hajózás a Balatonon

Az egyik legújabb fejlesztésünknek köszönhetően 2024-től mindenfajta hajózási és szórakozási igényt ki tudunk szolgálni a Balatonon. Elektromos hajóflottánkban megtalálhatóak az Antila 34-es vitorlások, és a Stickl Yachtok. A két hajó család lehetőséget ad arra, hogy többféle élményt próbáljanak ki a csapatok, úgy mint vitorlázás, siklás motorcsónakkal, wakeboardozás, fánkozás, csendes hajózás.

A Balatonon tilos belső égésű motorral közlekedni, ezért hajós programok esetén nagy a kockázat, hogy szélcsendes napokon nem valósulhat meg a tervezett program. Flottánk minden hajója elektromos hajtással rendelkezik, ezért szélcsendben is tudunk hajózni, így sokkal biztosabb a tervezés, csupán a viharos időjárás szab határt.

Kérésre a résztvevők akár több vitorlás hajó segítségével egy kis háziversenyen vehetnek részt, ahol szerepet kapnak a hajó vezetésében, matrózkodásban. A csapat együttműködése, irányíthatósága nagy szerepet kap a győzelem elérésében. Továbbá lehetőség van menet közben GPS-ek és tájolók használatával felkutatni bizonyos stratégiai pontokat, ahol a résztvevőknek különböző feladatokat kell megoldaniuk.

Mindegyik hajónkon található hűtőszekrény, így igény szerint program közben is hűs italokat, és snacket tudunk kínálni.

További információk: https://rob-eyachts.hu/

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.