Túlélés – Csapatépítő tréning csak haladóknak

1996-ban cégünk ezzel a tevékenységgel kezdte meg működését, felhasználva a SURVIVE-ALL® alapítóinak sok éves NATO Tengerészgyalogságában szerzett tapasztalatát. Az extrém, kihívást jelentő feladatok szolgálják az egyén személyiség fejlődését, illetve a csoporton belüli egymásra utaltság érzés kialakulását. Nagyon intenzív csapatépítő program.
A programot támogató tapasztalt szakemberek segítik a tréning célok elérését, csökkentik a kudarc élmények kockázatát, és a felhasznált profi felszerelések használatával garantálják a biztonságot. A tréning programot minden esetben a helyszín adottságai, az elérendő célok, és a csoport felkészültségének figyelembevételével tervezzük meg. Ezért igen változatos és kihívásokkal teli eseményt tudunk összeállítani ügyfeleink részére. Lehet ez egy bükki felderítés, ahol barlangban alszik a csapat és magának főzi a megszerzett élelmet. Vagy akár egy kenutúra a Dunán, ahol a „rosszfiúk” elkötik a kenukat, így tutajt kell építeni és azzal a nyomukba eredni. Az önellátás, navigáció, helyzetfelismerés mind-mind része a feladat végrehajtásának és a sikeres küldetésnek.
A túlélő túrákon az egyes extrém program elemek végrehajtása nem kötelező. Ilyenkor egyéb módon lehet részt venni a programban. Pl.: a csapattárs biztosítása, koordináció. Javasoljuk összeszokott csapatok jelentkezését!

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.