Túlélés – Csapatépítő tréning csak haladóknak

1996-ban cégünk a tűlélő túra tevékenységgel kezdte meg működését, felhasználva a SURVIVE-ALL® alapítóinak sok éves NATO Tengerészgyalogságában szerzett tapasztalatát. Az extrém, és kihívást jelentő feladatok szolgálják az egyén személyiség fejlődését, illetve a csoporton belüli egymásra utaltság érzés kialakulását. Nagyon intenzív csapatépítő program.
A túlélő programot támogató tapasztalt szakemberek segítik a tréning célok elérését, illetve csökkentik a kudarc élmények kockázatát, és a felhasznált profi felszerelések használatával garantálják a biztonságot. A tréning programot minden esetben a helyszín adottságai, valamint az elérendő célok, és a csoport felkészültségének figyelembevételével tervezzük meg. Ezért igen változatos és kihívásokkal teli eseményt tudunk összeállítani ügyfeleink részére. Lehet ez egy bükki felderítés, ahol barlangban alszik a csapat és magának főzi a megszerzett élelmet. Vagy akár egy kenutúra a Dunán, ahol a „rosszfiúk” elkötik a kenukat, így tutajt kell építeni és azzal a nyomukba eredni. Az önellátás, navigáció, helyzetfelismerés mind-mind része a feladat végrehajtásának és a sikeres küldetésnek.
A túlélő túrákon az egyes extrém program elemek végrehajtása nem kötelező. Ilyenkor egyéb módon lehet részt venni a programban. Pl.: a csapattárs biztosítása, koordináció. Javasoljuk összeszokott csapatok jelentkezését!

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.