Szent Grál küldetés

Kalandorok és felfedezők évszázadok óta keresik az örök élet, a halhatatlanság forrását. A csapat / csapatok a tréning napján nagyon közel kerülhetnek a történelmi felfedezéshez. Ehhez egy önmagát felfedni nem kívánó informátor minden segítséget megad. Ám ez sajnos a teljes sikerhez nem elég, ahhoz viszont igen, hogy a tudás birtokában el kezdődjön a kutatás.
Tréning feladatokon keresztül vezet a rögös út, de megtapasztalt élmények, az elsajátított képességek még jól jöhetnek a küldetés során. Az idő előrehaladtával egyre több és több információval rendelkezik majd a csapat a Grál hollétéről, továbbá segítséget is szereznek maguknak építőelemek formájában. A felderítők információi szerint valahol a víz alatt rejtették el a kelyhet annak védelmezői. Így mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy vízre kell szállni és az építőelemekből egy stabil vízi járművet, egy tutajt lehet építeni. A Szent Grál helyét jelölő bóját minden csapatnak egyszerre kell megközelítenie egy-egy külön tutajon 10m-es körzetben, különben beteljesül az átok és a kehely örökre “elsüllyed”…
Sikeres teljesítés esetén a csapat emlékbe megkapja a Kelyhet az esemény nevével és dátumával ellátva. A tutajok stabilitását természetesen ellenőrizzük és a vízen motorcsónakos biztosítást adunk.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.