Szent Grál küldetés

Kalandorok és felfedezők évszázadok óta keresik az örök élet, a halhatatlanság forrását. A csapat / csapatok a tréning napján nagyon közel kerülhetnek a történelmi felfedezéshez. Ehhez egy önmagát felfedni nem kívánó informátor minden segítséget megad. Ám ez sajnos a teljes sikerhez nem elég, ahhoz viszont igen, hogy a tudás birtokában el kezdődjön a kutatás.
Tréning feladatokon keresztül vezet a rögös út, de megtapasztalt élmények, az elsajátított képességek még jól jöhetnek a küldetés során. Az idő előrehaladtával egyre több és több információval rendelkezik majd a csapat a Grál hollétéről, továbbá segítséget is szereznek maguknak építőelemek formájában. A felderítők információi szerint valahol a víz alatt rejtették el a kelyhet annak védelmezői. Így mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy vízre kell szállni és az építőelemekből egy stabil vízi járművet, egy tutajt lehet építeni. A Szent Grál helyét jelölő bóját minden csapatnak egyszerre kell megközelítenie egy-egy külön tutajon 10m-es körzetben, különben beteljesül az átok és a kehely örökre “elsüllyed”…
Sikeres teljesítés esetén a csapat emlékbe megkapja a Kelyhet az esemény nevével és dátumával ellátva. A tutajok stabilitását természetesen ellenőrizzük és a vízen motorcsónakos biztosítást adunk.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.