Sötét rejtély PRO

Nyomozós csapatépítő játékunk tovább fejlesztett verziója, melyet kiegészítünk outdoor elemekkel.
A csapatoknak egy homályos bűneset bonyolult szálait kell felgöngyölíteniük. Két érthetetlen haláleset történt az Alpok hegyei között egy kis motelben, ahol egy titkos konferencia résztvevői tartózkodtak. A rendőrség kiszállt, rögzített minden nyomot és kihallgatta a gyanúsítottakat. Minden ügyben szereplő személynek alapos indoka lehetett az elkövetésre, viszont érdekes mód az alibik már nem állnak ilyen jól. Az ügy nyomozója hosszas latolgatás után senkit nem vett őrizetbe és ezzel leállt a további vizsgálat. A nyomozati anyagokat a csapatoknak maguknak kell megkeresniük GPS és navigációs eszközök, nyomok és bizonyítékok alapján. Pontról-pontra haladva jó csapatmunkával hatékonyan teljesíthető a bizonyítékok begyűjtése. Amennyiben itt nem teljesít tökéletesen a csapat, azaz nem talál meg minden tárgyat, vallomást, akkor a saját dolgát nehezíti, hiszen kevesebb információ áll rendelkezésére a megoldáshoz. Itt bizony minden szónak súlya van, így érdemes precíz munkát végezni a felderítőknek.
A megszerzett ügyirat számok segítségével az irattáros kiadhatja a meglévő vallomásokat, de ezeket nem mutathatják meg egymásnak, nem cserélgethetik, és nem teríthetik le a földre, hogy mindenki lássa. Viszont szóban elmondhatják, fel is olvashatják. Ha sikerül felgöngyölíteniük a szálakat, akkor tudnak válaszolni a nyomozó kérdéseire. De vigyázat, nem tudhatjuk, hogy a nyomozó éppen segíteni vagy összezavarni akar kérdéseivel…
Nagy szüksége lesz a csapatnak a jó kommunikációra, csavaros logikára és főleg egymás meghallgatására ahhoz, hogy meg tudják oldani a feladatot.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.