Outdoor csapatépítő programcsomag

A lent felsorolt outdoor csapatépítő játékokat trénerek segítségével és irányításával vezetjük. Fontosnak tartjuk tisztázni, hogy nem kalandparkot építünk a kívánt helyszínre, hanem a megbeszélt tréningcéloknak megfelelő speciális gyakorlatokat. Ezek a feladatok tréning elemek, melyeket kiválóan fel lehet dolgozni és beépíteni az egész napos tréningekbe.
A programhoz szükséges felszereléseket és eszközöket biztosítjuk, illetve szükség esetén regisztráljuk az eredményeket, így a program csapatversenyre is alkalmas.

DARUMADÁR TOJÁSA
A résztvevőknek egy kötélszáron belógatott társukat kell mozgatniuk több kötél segítségével a kijelölt terület fölött, ahol a „darumadár tojásait” kell szétválogatni színek szerint. Érdekesebbé tehetjük a feladatot, ha a résztvevők nem beszélhetnek egymással, ill. nem láthatják azt, amit csinálnak. Ebben az esetben a csapatvezetők irányítására kell bízniuk magukat. Nagy hangsúlyt kap a megfelelő vezető választás és a csapat kommunikációs képessége. A feladathoz speciális hegymászó eszközöket használunk, ezért a teljesen átlagos fizikumú résztvevők is teljesíthetik.

MOCSÁRJÁRÁS
Egy térdmagasságban, nagy erővel kifeszített kötélen kell a csapatnak átkelnie egy képzeletbeli mocsár fölött. Aki leesik, a mocsári gázoktól elgyengülve, hátrányos helyzetből próbálkozhat újra a csapat támogatásával. A csapat többször próbálkozhat a megoldással természetesen saját idő terhére, amíg rá nem jönnek a legjobb, leggyorsabb fogásokra. A feladat csak a legszorosabb és leghatékonyabb csapatmunkával teljesíthető.

REKESZMÁSZÁS
Sörös rekeszekből minél magasabb tornyot kell építeni úgy, hogy a bátor vállalkozó a tetején áll. A csapat többi tagja a rekeszek adogatásban, a mászó ösztönzésében, bátorításában segédkezik. Természetesen a mászót hegymászó felszereléssel biztosítjuk leesés ellen.

TRUST CLIMB
Egy könnyen mászható (nem függőleges) sziklafalon, vagy speciálisan kialakított mászó falon kell két embernek együtt feljutni úgy, hogy őket felülről egy-egy hegymászó kötéllel biztosítjuk. Nehezítésképpen egy kb. 1 méteres kötélgyűrűvel összekötjük őket, így garantált az együttműködés. A két résztvevő csak a teljes összhangot megteremtve tud könnyedén feljutni.

TRUST CLIMB (MÁSZÓFALON)
Egy gerendákból összeállított, állítható mobil mászó falon kell két résztvevőnek összekötve úgy feljutni együtt, hogy egy-egy hegymászó kötéllel biztosítjuk őket. Cél, hogy a résztvevők kb. 8 méteres magasságban megoldjanak egy feladatot. Ez egy kitűnő csapatépítő játék, ahol a csapatok időre teljesítik a feladatot, de mégis egy együttes munka kell ahhoz, hogy ’teljes képet kapjunk’

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.