Motoros hószán túra

Élményprogram szervezéssel foglalkozó cégként mindig igyekszünk olyan élményeket adni, melyek garantálják, hogy ügyfeleink megkapják azt az adrenalin adagot amit elvárnak tőlünk. A több mint 15 év alatt mindig újabb és újabb ötletekkel álltunk elő, hogy partnereink megtalálják a nekik legmegfelelőbb programokat.
Az idei évtől felkerül palettánkra a motoros szán túraszervezés is! Ezt az extrém csapatépítő programot a festői szépségű hófödte Bihari hegyek közt vezetjük, Budapesttől 360 km-re. Lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy újra értelmezzék a téli táj fogalmát egy közel 200 km/h sebességgel száguldó járművön ülve. Úgy gondoljuk valamennyi résztvevőnek, legyen az kezdő vagy haladó, kellemes és maradandó élményt jelenthet a túra. A cégvezetés számára pedig jó alkalom lehet arra, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsanak a munkatársaknak, partnereknek, megismerjék őket egy szokásostól teljesen eltérő, kihívásokkal teli környezetben.
Garantáljuk, hogy vidám és emlékezetes élménnyel lehet gazdagabb minden résztvevő, amiről még az unokáinak is mesélni fog!
További részletek: www.hoszan.hu

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.