Motoros hószán túra

Élményprogram szervezéssel foglalkozó cégként mindig igyekszünk olyan élményeket adni, melyek garantálják, hogy ügyfeleink megkapják azt az adrenalin adagot amit elvárnak tőlünk. A több mint 15 év alatt mindig újabb és újabb ötletekkel álltunk elő, hogy partnereink megtalálják a nekik legmegfelelőbb programokat.
Az idei évtől felkerül palettánkra a motoros szán túraszervezés is! Ezt az extrém csapatépítő programot a festői szépségű hófödte Bihari hegyek közt vezetjük, Budapesttől 360 km-re. Lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy újra értelmezzék a téli táj fogalmát egy közel 200 km/h sebességgel száguldó járművön ülve. Úgy gondoljuk valamennyi résztvevőnek, legyen az kezdő vagy haladó, kellemes és maradandó élményt jelenthet a túra. A cégvezetés számára pedig jó alkalom lehet arra, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsanak a munkatársaknak, partnereknek, megismerjék őket egy szokásostól teljesen eltérő, kihívásokkal teli környezetben.
Garantáljuk, hogy vidám és emlékezetes élménnyel lehet gazdagabb minden résztvevő, amiről még az unokáinak is mesélni fog!
További részletek: www.hoszan.hu

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.