Lövéstechnikai program

Ez egy kompetitív, versengős csapatépítő játék. A program során résztvevőink alapfokú fegyverhasználati képzésen vesznek részt.

Először elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként teljesen élethű airsoft fegyverekkel lőhetnek a résztvevők, melyek apró fehér lőszert lőnek ki magukból elektromotor segítségével. A céltáblák elektromos visszajelző rendszere számítógépre van kötve, így azonnali hang– és fényjelzést kapunk a találatról. Többféle programot vezényel a szoftver: célbalövés időre, váltakozó sorrendben vagy akár párbaj a résztvevők között. Minden esetben biológiai úton lebomló lőszert használunk, ezzel védve környezetünket.
második állomás a paintball, itt konzervdobozokat és bukócélokat kell eltalálni. Itt jobban követhető a lőszer útja, talán könnyebb vele célozni, de nem olyan precíz szerkezet, mint az előző.
Befejező és legizgalmasabb momentum a lufi vadászat: héliummal töltött lufikat engedünk a levegőbe és azokat kell lelőni. Itt a leglátványosabb a találat és a kezdők számára is könnyen szemmel követhető. A több fegyver típus biztosítja a fejlődési lehetőséget.

Azok számára, akik a klasszikusabb lőfegyverek iránt érdeklődnek ajánljuk az íjászatunkat. Speciális lőállások, csigás és hagyományos íjak, műanyag és karbon nyílvesszők, Tell Vilmos képzés.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.