Karitatív Team Challeng

A program elején a résztvevőket kisebb csapatokra osztjuk, így alkalmuk adódik jobban megismerni egymást a feladatok során. A karitatív programelemek mindegyike közös munkát igényel, de ugyanakkor szórakoztatóak, mindegyikhez kreativitás szükséges, azonban fizikailag nem megerőltetőek. Az állomásokon lehetőség van társas és fejlesztő játékok, motorikus képességeket javító eszközök barkácsolására, dekorálására, valahol pedig a felelősségérzet kialakulását segítő eszközök alkotására.

A program kezdetén a csapatok Team Challenge játékállomásokat teljesítenek. Az itt elért eredmények határozzák meg a karitatív programon vállalt feladatok kiosztását. Egy csapat több eszköz elkészítésében vesz részt, így lehetőség van a többiekkel is összedolgozni.
A program végeztével lehetőség van az átadáson is részt venni, amit előre leszervezünk a kiválasztott támogatni kívánt szervezettel, intézettel.

Ennél a csapatépítésnél a plusz töltetét a napnak a jótékony cél adja: a közös élményen túl másnak is maradandó élményt adni, megteremteni a fenntarthatóság, fejlődés és integrálódás lépcsőfokait.

Állomáslehetőségek: Cserépszobor, Madáretető készítés, Matatófal, Óriás jenga festés, Tapintós memory, Zsák hímzés, stb…

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.