Extrém csapatépítő programcsomag

Hogy mitől lesz csapatépítés ez a főként egyéni próbatételekből álló program? A közösen megélt, és esetleg később feldolgozott élményeken túl attól, hogy a gyakorlatok előtti oktatáson közösen tanulják meg a csapattagok a technikákat, melyeket később egymás kötéltechnikai biztosítására is használnak. Ezen keresztül szoros bizalom épül ki az egyes résztvevők között, ami a továbbiakban új szintre emeli az együttműködést az egymásra való odafigyelést.

Ereszkedés
Hegymászó kötéllel, magas sziklafalon, vagy épületről ereszkednek le a résztvevők, ereszkedőnyolcas segítségével. Az ereszkedés során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Lecsúszás
Az ideális helyszínen egy legalább 10 méter magas sziklafal található, ennek tetejéről építjük ki a drótkötélpályát. A résztvevők egy görgővel ellátott heveder segítségével csúsznak le egy hosszú, speciálisan kifeszített drótkötélen a fák koronája felett. A végén hegymászó kötél segítségével fékezzük le őket. A drótkötélpálya hossza a választott helyszíntől függően 50-300 méter.
Magas V
A résztvevőknek 5-7 méter magasban egy V alakban kifeszített drótkötélpályán kell párban végig haladniuk úgy, hogy minél messzebb jussanak. Természetesen hegymászó technika segítségével biztosítjuk őket. A mászás során a csoport tagjai egymást biztosíthatják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Sziklamászás
A résztvevők különböző típusú és nehézségű falakon, hegymászó technika segítségével próbálhatnak meg feljutni a csúcsra. A mászás során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Lefutás
Magyarországon egyedülálló módon, kizárólag a Survive-All® szervezésében van lehetőség kipróbálni ezt a speciális NATO technikát. Egy sziklafalon arccal előre ereszkednek le a résztvevők, egy (nem gyári) beülő, és különböző hegymászó eszközök segítségével. A lefutás során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.