Extrém csapatépítő programcsomag

Hogy mitől lesz csapatépítés ez a főként egyéni próbatételekből álló program? A közösen megélt, és esetleg később feldolgozott élményeken túl attól, hogy a gyakorlatok előtti oktatáson közösen tanulják meg a csapattagok a technikákat, melyeket később egymás kötéltechnikai biztosítására is használnak. Ezen keresztül szoros bizalom épül ki az egyes résztvevők között, ami a továbbiakban új szintre emeli az együttműködést az egymásra való odafigyelést.

Ereszkedés
Hegymászó kötéllel, magas sziklafalon, vagy épületről ereszkednek le a résztvevők, ereszkedőnyolcas segítségével. Az ereszkedés során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Lecsúszás
Az ideális helyszínen egy legalább 10 méter magas sziklafal található, ennek tetejéről építjük ki a drótkötélpályát. A résztvevők egy görgővel ellátott heveder segítségével csúsznak le egy hosszú, speciálisan kifeszített drótkötélen a fák koronája felett. A végén hegymászó kötél segítségével fékezzük le őket. A drótkötélpálya hossza a választott helyszíntől függően 50-300 méter.
Magas V
A résztvevőknek 5-7 méter magasban egy V alakban kifeszített drótkötélpályán kell párban végig haladniuk úgy, hogy minél messzebb jussanak. Természetesen hegymászó technika segítségével biztosítjuk őket. A mászás során a csoport tagjai egymást biztosíthatják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Sziklamászás
A résztvevők különböző típusú és nehézségű falakon, hegymászó technika segítségével próbálhatnak meg feljutni a csúcsra. A mászás során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.
Lefutás
Magyarországon egyedülálló módon, kizárólag a Survive-All® szervezésében van lehetőség kipróbálni ezt a speciális NATO technikát. Egy sziklafalon arccal előre ereszkednek le a résztvevők, egy (nem gyári) beülő, és különböző hegymászó eszközök segítségével. A lefutás során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.

1039 Budapest,

Bivalyos utca 51.