Outdoor csapatépítés

A résztvevői visszajelzéseket és a SURVIVE-ALL® több mint 20 éves tapasztalatát felhasználva válogattuk össze azokat az outdoor csapatépítési program elemeket, melyek az egyéni fejlődésen túl a csapat célokat is szolgálják. A feladatokat helyesen és biztonságosan csak komoly csapatmunkával lehet végrehajtani. A csoport tagjai segítik vagy biztosítják valamelyik társukat, feladattól függően. A kihívást teljesítő résztvevők támogatásán túl a csapat dolga az is, hogy csapattársaik érezzék biztatásukat és azt, hogy biztonságban vannak.
Az outdoor csapatépítés hatása a résztvevőkre:
Az átélt közös élmény rövid- és középtávon is hatással van a csapat működésére. A csapat pozitív élményekkel feltöltődve, és részben új, részben megerősödött kapcsolati hálóval tér vissza a munkahelyére.
Fontos elemek az outdoor csapatépítésben:
Természetesen a biztonságot az általunk adott bevizsgált felszerelések, és a professzionális felügyelet biztosítja.
Outdoor csapatépítő programjainkat az ország számos területére ki tudjuk telepíteni, amennyiben a terület arra alkalmas. Az outdoor csapatépítő program kialakításánál figyelembe vesszük az egyéni és csoport célokat, illetve a csapat összetételét, felkészültségét.
A feladatok lehetnek például Trust Climb, Darumadár tojása, Páros kötéltánc.
Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi ajánlatot outdoor csapatépítésre!

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.