Karitatív program, mint csapatépítés

A társadalmi Felelősségvállalás – CSR – jegyében egyre több cég vállalkozik arra, hogy munkatársaival egy általában egy vagy két napos csapatépítő tréning alkalmával segítsen azoknak, akik kiválasztásra kerülnek és elfogadják a felajánlást.
A CSR tevékenység a csapatépítés egy speciális és “másképpen is” hasznos formája. A program során nincs versenyhelyzet, a csapatok mégis más-más feladaton dolgozhatnak, kezelhető létszámban. A dolgozók valami társadalmilag hasznos, maradandó dolgot alkotnak, amire büszke lehet mindenki az idő múlásával is. A program célja teljesen világos, kézzelfogható, így azok is azonosulni tudnak vele, akik a klasszikus csapatépítő programok “játékai” során nem vonódnak be a programba. A program során mindenki megtalálja a képességeinek megfelelő munkafázist, így ki tudja venni a részét a közös munkából, a sikerből.
Megfelelő szervezettség és tervezés mellett elkerülhető a kudarc élmény, illetve a segítők / mesterembereknek köszönhetően elsajátítható néhány ügyes fogás is. Cégünk vállalja a tréning programok teljes körű lebonyolítását, a szükséges szerszámok, eszközök jelenlétét a megfelelő mennyiségben. Javaslatokat adunk a lehetséges befogadó szervezetekre, szükség esetén biztosítjuk a financiális hidat. Azon csapatok számára ajánljuk, akik már ismerik a tréning környezetet és nyitottak valami újra, szívesen nyújtanak valami hasznosat mások számára is, cégük támogatásával.

Kérjen árajánlatot vagy kérje munkatársunk segítségét!

Kapcsolat
Ajánlatkérés

Akik minket választottak

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.

1039 Budapest,

Királyok útja 291. B. ép. 1. em. 10.