csapatépítés_élmény alapú_lövéstechnika_03

LÖVÉSTECHNIKAI PROGRAM

A program során résztvevőink alapfokú fegyverhasználati képzésen vesznek részt.

Először elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként teljesen élethű airsoft fegyverekkel lőhetnek a résztvevők, melyek apró fehér lőszert lőnek ki magukból elektromotor segítségével. A céltáblák elektromos visszajelző rendszere számítógépre van kötve, így azonnali hang– és fényjelzést kapunk a találatról. Többféle programot vezényel a szoftver: célbalövés időre, váltakozó sorrendben vagy akár párbaj a résztvevők között. Minden esetben biológiai úton lebomló lőszert használunk, ezzel védve környezetünket.

A második állomás a paintball, itt konzervdobozokat és bukócélokat kell eltalálni. Itt jobban követhető a lőszer útja, talán könnyebb vele célozni, de nem olyan precíz szerkezet, mint az előző.

Befejező és legizgalmasabb momentum a lufi vadászat: héliummal töltött lufikat engedünk a levegőbe és azokat kell lelőni. Itt a leglátványosabb a találat és a kezdők számára is könnyen szemmel követhető. A több fegyver típus biztosítja a fejlődési lehetőséget.

Azok számára, akik a klasszikusabb lőfegyverek iránt érdeklődnek ajánljuk az íjászatunkat. Speciális lőállások, csigás és hagyományos íjak, műanyag és karbon nyílvesszők, Tell Vilmos képzés.

Ajánlatkérés