csapatépítés_csapatépítő programok_stratégiai lézerharc

STRATÉGIAI LÉZERHARC

A technika lehetővé teszi a Stratégiai Lézerharc játékot, ahol GPS és adó-vevő használatával egész „hadmozdulatokat” modellezhetünk orvos, és további speciális funkciók használatával. A lézerharc ezen fajtája komoly stratégiai tervezést igényel, céges tréningekre kifejezetten ajánljuk.
Egyszerre 100 felszerelést tudunk biztosítani.

Egyéni szerepvállalás, tervezés, stratégia, gyors reakció a változó környezetre, jó kommunikáció, hatékony csapatmunka, gyors tanulás, verbális / non-verbális kommunikáció, kreativitás, nyitottság, jó vezető. A fent felsoroltak mindegyike kell ahhoz, hogy csapata jól működő egységként játssza ezt a kiemelkedően hasznos Stratégiai Játékot. A közös élmény megteremti a csoport kohéziót, de az egyes akciók lehetővé teszik az egyéni szerepvállalást.
A program ötvözi a Geocaching természet közeli élményét, és a Lézerharc játék előnyeit. Lehet játszani erdőben, de szabályozottabb környezetben is, például épületek között. A fejlett technika, a tudatosan felépített program, és a tapasztalt tréner garantálja a jó játékélményt, és a csapatdinamikát felhasználva az ugrásszerű fejlődést. A több egymást követő játék során a csapat felhasználja az addigi tapasztalatokat, és folyamatos fejlődésen megy át. A technika lehetővé teszi, hogy a játék során eltérő karaktereket / szerepeket játszanak a játékosok –orvos, szuperhős, VIP, mesterlövész, katona-. A szerepeket a játékok során újra lehet osztani, keresve a legjobb megoldást. A programozás adta lehetőségeket kihasználva a játékot személyre tudjuk szabni, akár több csapat is játszhat egy időben. Tehát a cégstruktúrát figyelembe véve tudjuk megadni a beállításokat. Szükség esetén „külső” ellenfeleket biztosítunk, így a részvevőknek nem egymás ellen kell játszaniuk. A Stratégiai Játékhoz adunk: térkép, GPS, adó-vevő, bevetési parancs, lézerpuska. A különböző eszközök használatát a kiválasztott résztvevők trénereink segítségével elsajátítják, majd a játék során megszerzett tudásukat felhasználják. A program nagyon jól követhető, megkönnyítve ezzel a későbbi feldolgozást, értékelést. Tréningek hasznos eleme lehet, kitűnően hangolható az elérendő tréning cél ismeretében.

Ajánlatkérés