csapatépítés_csapatépítő programok_outdoor programcsomag

OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

A résztvevői visszajelzéseket és a SURVIVE-ALL® több mint 15 éves tapasztalatát felhasználva válogattuk össze azokat az outdoor csapatépítési program elemeket, melyek az egyéni fejlődésen túl a csapat célokat is szolgálják. A feladatokat helyesen és biztonságosan csak komoly csapat munkával lehet végrehajtani. A csoport tagjai segítik vagy biztosítják valamelyik társukat, feladattól függően. A kihívást teljesítő résztvevők támogatásán túl a csapat dolga az is, hogy csapattársaik érezzék biztatásukat és azt, hogy biztonságban vannak.

 

Az outdoor csapatépítés hatása a résztvevőkre

Az átélt közös élmény rövid és középtávon is hatással van a csapat működésére. A csapat pozitív élményekkel feltöltődve, és részben új, részben megerősödött kapcsolati hálóval tér vissza a munkahelyére.

 

Fontos elemek az outdoor csapatépítésben

Természetesen a biztonságot az általunk adott bevizsgált felszerelések, és a professzionális felügyelet biztosítja.

Outdoor csapatépítő programjainkat az ország számos területére ki tudjuk telepíteni, amennyiben a terület arra alkalmas. Az outdoor csapatépítő program kialakításánál figyelembe vesszük az egyéni és csoport célokat, illetve a csapat összetételét, felkészültségét.

A feladatok lehetnek például Trust Climb, Darumadár tojása, Páros kötéltánc.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi ajánlatot outdoor csapatépítésre!

Ajánlatkérés