Csapatépítés - karitatív programok

KARITATÍV PROGRAMOK

A Társadalmi Felelősségvállalás -CSR- jegyében egyre több cég vállalkozik arra, hogy munkatársaival egy általában egy vagy két napos tréning alkalmával segítsen azoknak, akik kiválasztásra kerülnek, és elfogadják a felajánlást.

A CSR tevékenység a csapatépítés egy speciális és “másképpen is” hasznos formája. A program során nincs versenyhelyzet, a csapatok mégis más-más feladaton dolgozhatnak, kezelhető létszámban. A dolgozók valami társadalmilag hasznos, maradandó dolgot alkotnak, amire büszke lehet mindenki az idő múlásával is. A program célja teljesen világos, kézzelfogható, így azok is azonosulni tudnak vele, akik a klasszikus csapatépítő programok “játékai” során nem vonódnak bele a programba. A program során mindenki megtalálja a képességeinek megfelelő munkafázist, így ki tudja venni a részét a közös munkából, a sikerből.

Megfelelő szervezettség és tervezés mellett elkerülhető a kudarc élmény, illetve a segítők / mesterembereknek köszönhetően elsajátítható néhány ügyes fogás is. Cégünk vállalja  a programok teljes körű lebonyolítását, a szükséges szerszámok, eszközök jelenlétét a megfelelő mennyiségben. Javaslatokat adunk a lehetséges befogadó szervezetekre, szükség esetén biztosítjuk a financiális hidat. Azon csapatok számára ajánljuk, akik már ismerik a tréning környezetet és nyitottak valami újra, szívesen nyújtanak valami hasznosat mások számára is, cégük támogatásával.

Ajánlatkérés