Csapatépítés

Széleskörű outdoor tevékenységünk miatt határozott szándékunk az outdoor training, az outdoor csapatépítés, illetve az incentive vagy kick-off programok elkülönítése. Véleményünk szerint ezen szempontok figyelembe vételével, és a megrendelőpartner felé történő tudatos kommunikálásával könnyebben elérhető, hogy az esemény után mindkét fél elégedett legyen. Ezen szempontok szerint csoportosítottuk csapatépítő tevékenységeinket, melyeket az ország különböző pontjain található helyszíneinken bonyolítjuk.

 

Miért hatékony a csapatépítés?

A különböző csapatépítő programok segítségével néhány óra vagy egy-két nap alatt valódi közösséget kovácsolhat az addig inkább csak egymás mellett, mint egymással dolgozó kollégákból. A közös kihívás, olyan cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír.

Az indoor és outdoor csapatépítés programokban mindenki fontos, mindenki mondhat véleményt, mindenki számíthat a másikra, és azt is érezheti, hogy számítanak rá. Az alkalmazottak teljesen új oldalukról ismerhetik meg egymást. Csupa olyan dolgot tudhatnak meg a másikról, amire az íróasztal mögött vagy a munkavégzés alatt garantáltan nem került volna sor.

A közös feladatok teljesítése során fejlődik a kommunikáció, amely a hatékony vállalati munkavégzés alfája és omegája.

Ismerje meg az alább bemutatott csapatépítés programjainkat és kérjen egyedi ajánlatot!

Kiemelt programjaink

További programjaink