survive-all-cegtotrenet

Cégtörténet

A SURVIVE-ALL® szervezetet 1992-ben a Holland Királyi Tengerészet oktatói és trénerei alapították Hollandiában Serge Doreleyers vezetésével. Céljuk az volt, hogy a hadseregben felhalmozott tapasztalataik segítségével, valamint pszichológusok és vezetői trénerek közreműködésével a fizikailag teljesen átlagos képességű emberek számára is teljesíthető személyiségfejlesztő és csapatépítő programokat alakítsanak ki. A szervezet megalakulása óta Hollandiában és Belgiumban folyamatos sikerrel valósítja meg programjait.

A SURVIVE-ALL® Magyarország története 1996-ban kezdődött, egy holland kommandósokkal közösen végrehajtott tréning nyomán. A holland szervezet tapasztalatait felhasználva Magyarországon is útjára indítottuk programjainkat. Az első években rengeteg alkalmunk nyílt túlélőtúrák szervezésére, vezetésére. Ezek izgalmas, maradandó élményt nyújtó programok voltak az egyén és a munkaközösségek szintjén is. Az évek során azonban egyre nagyobb igény mutatkozott a dolgozói közösségek csapatként történő fejlesztésére. A felmerülő igényekre válaszul folyamatosan bővítettük tevékenységeinket. 1997-ben útjára indítottuk paintball, majd 2006-ban lézerharc üzletágainkat, melyek azóta is sikeresen működnek. Napjainkban csapatépítő tréningeink mellett családi napokhoz, sportnapokhoz és az outdoor programokhoz kapcsolódó animációval, illetve rendezvényszervezéssel is foglalkozunk. Cégünk számos magyarországi rendezvényszervező és szálláshely-szolgáltató kizárólagos hazai partnere.

Több mint 20 éves tapasztalattal, 100-nál is több elégedett ügyféllel, és több mint 5000 résztevővel a hátunk mögött garantáljuk a megfelelő kompetenciát és szaktudást.

Ajánlatkérés